Every calory is a war.

Drog till gymmet ändå, hann precis med 40 minuter på crosstrainern och blev av med 500 kalorier. Kändes riktigt bra, plus att jag cyklat i nästan en hel timme idag. Ska snart lägga mig, orkar inte ens starta datorn. Älskar denna känslan!

På väg till kussarna.

Egentligen ville jag inte; lång historia kort men känner mig lite äckligt småfet så hade velat gymma istället för att gå på kalas och äta onyttigheter, men nu är jag på väg mot landskrona ändå, redo att fira kusinerna som blir nio. Har en tryckande huvudvärk men det går snart över, behöver lite mat i magen bara. Har dock lovat mig själv att inte äta någon tårta och inget godis.

White flowers.

Två prov, check. Två redovisningar imorgon, not check.
Har precis gjort en analysering till svenskan imorgon som jag skjutit upp till sista minuten men att prata lite random i 7 minuter om en dikt är faktiskt inte så svårt när man tänker på hur lätt jag har för att snacka om lite randoma saker.. Ja. Franskan däremot. Lämnade såklart arbetet i skolan så gör det på hålan imorgon. Den ska bara vara två minuter så lite lättare.
Nu? Sova, snälla. Ridningen var jobbig men rensade tankarna lite och jag hoppas, hoppas att jag kan vakna imorgon och känna mig mer som mig själv. Dagarna rinner förbi innan jag hinner tänka efter. Nåja; snart sommarlov i så fall.

Vill, vill, vill, vill, vill, vill.

Började med 1 syskon, slutade med 6.

Berättar mitt livs historia för Eleanor och Linn. Hehe. Dem dör snart av gäspningar. Sedan har jag lärt mig att man inte får skriva congratulations. Damn.

Save a wave; ride a surfer.

Försökt blogga två gånger innan detta och det blir inget vettigt idag. Så det blir kort istället. Tjohejs.

Lite bloggning.

Ska strax krypa ner i sängen och läsa, påbörjade Flickan under gatan som jag fick för några år sedan av någon släkting, och den är faktiskt bra, väldigt bra. Brukar inte läsa deckare - förstår inte varför, men brukar inte bli så helt enkelt. Har både solat och tränat idag, samt ätit nyttigt och tagit en lång dusch. Sov alldeles för länge så orkade inte göra någonting vettigt med min tid, hehe, hoppas jag inte har några stora saker tills imorgon i skolan. Tisdag gäller kemin och matte, onsdag gäller franskan och svenskan och så vet jag att jag har någonting till torsdagen eller fredagen men jag kan inte minnas vad... Nåja.

Idag är det exakt en månad tills det bär av till Grekland igen, det är runt fjärde gången nu. I år blir det hotell med gym till min stora lycka och jag trodde jag skulle dö när jag insåg att jag faktiskt blev glad över att kunna gymma under semestern. Känner knappt igen mig själv längre, jag är ju tjejen som avskyr att röra på mig i onödan..? Känns skönt att ha rubbat på den bilden av mig själv iaf.
Random bild

Konsten att sova konstigt.

Idag har bestått av sömn, sol, gym och läsning. Är alldeles slut efter igår, de sista gästerna droppade av vid 3-tiden och då var jag färdig att dö. Missberäknade dock tiden idag så hade bara 40 minuter på mig på gymmet som jag stressade igenom och gjorde så mycket som möjligt, så det känns för lite. Ska köra lite cardio här hemma eftersom jag är ensam, till Veronica Maggios skiva Satan i gatan som jag köpte till mamma, plus choklad, 2 handdukar och en skål från Marimekko. Vem sa att jag inte skulle kunna dra nytta av presenten..? ;)
Smickrande bilder från igår kanske dyker upp. Annars kommer ickesmickrande.

Too much food and no concentration.

Jättemånga gäster idag! Gaah! Hur många känner mamma? Hennes arbetskamrater, folk från hennes barndom, från banker, från klasser, från överallt. Det är helt sjukt! Och så familjen på det såklart, så snart får jag leka med småbarn! Har ätit lite för mycket tårta och inte ens hälften av godiset är framplockat än; jag kommer spy ikväll, men det går inte att låta bli!
Hinner inte gymma idag heller. Usch. Riktig fetdag idag. Nåja, körde hårt igår så om jag kör hårt imorgon med så kanske jag inte får så hemsk ångest. Låter bra!

Grattis mamma!

Mamma bad mig att inte säga någonting, så därför berättar jag för er att hon fyller 50 idag! :D GRATTIS MAMMA! Ska fixa en rullator till dig!

(Det är barnens uppgift att vara olydiga?)

Datorn vill inte att jag ska sova.

Kan inte stänga av datorn? Helt sjukt. Den reagerar inte ens. Försökte trycka på själva knappen där man slår på datorn med, och hålla den inne. Då gick den ner i viloläge? Vafan?

Ska göra ett tredje försök nu. Annars skiter jag i det och nördar hela natten istället... Skoldatorer!

Jag svär, jag är galen. Annars blir jag det snart.

Var på gymmet 9.10, tränade till 9.45 och cyklade sedan hem, duschade och nu sitter jag framför datorn. Helt. Jävla. Amazing. Jag tränade på en vilodag? WIN!

Lite såhär glad jag känner mig just nu, fast mindre porrig och lite latare.

Ätintegodistränaätintegodistränaätintegodisträna.


Nu bytar jag till idrottskläder och cyklar till gymmet, trots att jag lovat mig själv att vila idag. Blir crosstrainer i lite mindre än en timme om jag inte skyndar mig!

It's said that fools fall in love, but I'm pretty sure I'm a fool as well.

"jag menar, varför tänker du ens på en bajsätande hundvän? inte okej, vi som är ett så sött par."

Jag vet raring, jag vet. Kan betala för parterapin ifall det skulle behövas, eftersom jag förstår att du kanske tog illa upp. Men du vet... Bajsätande hundvänner. Kärlek?

I alla fall, efter att ni tagit del i en väldigt givande konversation mellan mig och min fruga, så tänker jag berätta om operation "Duktig dotter". Mamma fyller år på fredag och jag köpte hennes present idag; en stor ask med chokladpraliner från Chocolate och Veronica Maggios senaste skiva. Bror min köpte ett par muggar eller vaser från Marimekko som är mammas favoritmärke och någonting till, så slår vi ihop det när han kommer under dagen. Och under morgondagen ska jag göra en rätt mysig fruktsallad till henne; jag har tänkt köpa hem jordgubbar och vattenmelon. Vattenmelonen ska jag skiva i rätt breda skivor och sedan trycka ut hjärtan ur med hjälp av en kakform och jordgubbarna ska jag doppa i choklad. Om jag inte får pris för bästa dottern efter det så...Long distance relationship.

Trillade förbi en tumblr med bilder på söta par. Försöker intala mig att jag inte är intresserad av en pojkvän, nej nej. Men så slog det mig, jag har ju ett långdistansförhållande med min fru där uppe i Norrland. Vafan, jag ska inte ha en älskare vid sidan om det?

Dagen då! Den gick hyfsat snabbt; engelskan ansträngde man sig på och det gick rätt snabbt, kemin var mest lek, matten var jag av någon anledning dötrött under och idrotten var faktiskt rätt skoj. Sedan hem, käka, sova en timme och sedan iväg till stallet där jag blev både trött och svettig; satan va jobbigt det var idag! Men även kul, kommer sakna det under sommaren.
Nu är jag nyduschad och redo för sängen; Imorgon är det nationella i matte, så ska göra livet enkelt för mig. Kliva upp, sminka mig, klä på mig och sätta upp håret snabbt så hinner jag ta det lugnt och äta frukost och allmänt chilla så jag slipper vara nervös. Kommer bli nervös ändå, ehe.

Bara för att den är ytterst söt och för att jag inte har någon bild.

Regnig morgon.

Går det att cykla med paraply? Ska nog prova idag, för det regnar rätt kraftigt.

Jag började morgonen med att vakna vid åtta och att vara rätt utvilad. Insåg snabbt att jag behövde börja göra mig iordning vid ungefär halv nio, så la mig i sängen med ett paket jordgubbar och en bok. Kan dagen börja bättre? Blev färdig med sminket 08.35 därefter, och nu har jag i princip ingenting att göra förutom att klä på mig vilket inte lär ta så lång tid. Fan ska jag göra nu då? Varför vaknade jag så tidigt?

Är förbaskat orolig över vad rektorn ska säga. Kan inte tänka på något annat. Fan.

25 dagar totalt.

Räknar tiden jag tränat ordentligt och gått på någorlunda bra diet. 25 dagar, bara, sedan torsdagen under påsklovet då Line drog med mig till Sats första gången och fick mig att våga göra någonting annat än att bara småjogga på rullbandet i tio minuter. Märkte ytterligare en detalj som gjorde mig glad idag, rumpan har blivit fastare :'D

Sprang och berättade det för mamma för att skryta lite och hennes spontana reaktion var att ropa "VISA MIG!" Jovisst mamma, dröm vidare, hehe...

Men hon är den goaste mamman i världen, iaf oftast. På fredag ska jag ge henne en överraskning som heter duga; ska köpa hem massa melon och skiva den och sedan trycka ut hjärtan ur den med pepparkaksformar, så att det blir hjärtformade melonbitar. Självklart inte en originell idé - hittade bilder på tumblr som alltid, men ska göra med små former så det blir hyfsat små melonbitar. Mums! Inte enda delen av presenten däremot, det är inte varje år ens mamma fyller 50 år så jag ska slå på stort tillsammans med min bror. Veronica Maggios senaste skiva, en parfym, choklad och allmänt bra uppförande får duga ;)

Bara jag inte äter upp allting själv, hehe... Då har jag problem.

Debatt med mig själv.

Okej. Här har vi mina kursval till nästa år och varför;
  • Matte E
  • Svenska Literatur HL
  • Engelska Literatur SL
  • Historia HL
  • Psykologi HL
  • Kemi SL
Matte E - standard och samtidigt det högsta som svenska gymnasien bjuder på, så det kan ingen klaga på. Svenskan, ifall jag vill läsa på svenskt universitet i några år. Engelskan för att jag kommer ha användning för den och för att jag antagligen vill läsa utomlands. Historian och psykologin för att det intresserar mig jättemycket och för att jag kan tänka mig en karriär inom det. Kemin för att jag kanske vill läsa medicin, och isåfall behöver jag två vetenskapsämnen. Biologi ska tydligen vara lättast att läsa till, så då kan jag fixa det efteråt istället.
Så basically. FÖRSTÖR INGET REKTORN!
Om han kommer och säger att jag inte får ha två literaturämnen så får jag ryck. Om han säger att historian och psykologin inte går ihop så får jag ryck. Det kan inte vara någonting med matten eller kemin, och egentligen så är det många som har historia och psykologi, så är nästan säker på att han vill ändra på mina språk.

Kom an då. Jag är fientlig och förberedd med argument.

Chill som fan.

Fick en hjärtattack när jag kom till cykeln för jag kunde inte hitta mina nycklar. Så jag hade lite panik på skolan innan jag hittade dem, i ett litet veck i facket (duh -.-), och sedan cyklade jag hem till tacosen som väntade. Nu ska jag snart skynda iväg till gymmet och köra stenhårt i en timme, helst mer. Känner mig lite extra knubbig och tror det är pågrund av all mat i helgen, så lite extra kan inte skada.
Efter det? Hem, duscha, torka håret och krypa ner i sängen. Läsa lite i boken jag lånat från Sara som är så otroligt enerverande men på något tokigt sätt också rätt bra - jag kan inte sluta - och sedan släcka ljuset för dagen. Är riktigt trött!

Kemin känns bättre för tillfället och projektet är äntligen över; nu gäller det bara att alla kurserna nästa år klaffar. Mr. Moore mailade idag och tydligen är det fortfarande inte okej med mina lektioner... Gah, vad kan nu ha gått fel? Nåja, det får vara morgondagens problem. Nu - gymmet!

I'm working on it.

För ovanlighetens skull.


Det regnar idag, för ovanlighetens skull. Jag bjuder på en cambild med mig själv på, för ovanlighetens skull. Jag använder mig av ironi, för ovanlighetens skull.

Skickat in uppsatsen!

WOOH! Ska bara hitta både Mr. Simms och Ms. Öberg så att jag kan ge dem filmen nu. Ms. Öberg är här om ungefär 20 minuter så då fixar jag det, och Mr. Simms avslutar en lektion om ungefär en timme så ska försöka smita ifrån matten för ett ögonblick och ge honom den då. SCORE! Äntligen! AHHHH. Kommer ett mindre tokigt inlägg strax, när jag har lugnat mina jublande känslor. WOOOH!

Allting färdigt.

Jag. Jublar.

Eller nej. Jag går och lägger mig. Hörs imorgon, då jublar jag!

Uppsatsen färdig!

Bara filmen kvar. Jag är laddad. Säger vi. Försöker intala mig att jag inte förtjänar nya böcker, kläder, smink, teknikprylar, hårprodukter, hårklippningar, gymmedlemskap, vänner, filmer, tandkräm och massa annat ifall jag inte avslutar filmen idag. Det går sådär, jag har fortfarande inte gjort någonting nytt på filmen. Men seriöst - hur svårt får det vara? Jävla film måste ju beskriva massor med grejer pågrund av min supervisor; det skulle bara vara random snack om mina åsikter men nu måste jag även säga hur åsikterna har format mig som person? Vafan är detta för skärp, va? Nu blir det ju ansträngande. Mög?

Nej, kom igen Alison. Tänk på alla framtida böcker, tänk på hur äckliga tänder du får om du inte har tillgång till tandkräm. JOBBA!

Haha va fan!

Tycker att tyskaläraren borde lära sig vad framförhållning innebär. Projektet ska vara färdigt imorgon och hon skickade mig ett par mail under dagen om hur jag kan förbättra min uppsats, eller snarare; gör dessa ändringarna. Jag har inte kollat min mail på hela dagen och såg det nu. Alison, du är ett hopplöst fall! Har ju hört lärarna uppmuntra oss till att kolla mailen ett flertal gånger under dagen så många gånger, och ändå gör jag inte det. Trodde inte det gällde söndagar med..?
Känns som att jag kommer sitta uppe och skriva på detta projektet hela natten, hehe. Kommer nog strunta i några av hennes kommentarer däremot för det ska tydligen vara jättelätt att få godkänt åtminstone, och mycket mer strävar jag faktiskt inte efter. Måste ju avsluta produkten också och den är det desto mer kvar att göra på... Hoppsan?

Iaf. Istället för att få en bild hade jag tänkt utmana er och föreställa er hur jag ser ut.
En rätt sliten t-shirt, nytvättat fluffigt hår, alldeles superlen och mjuk efter peeling och insmörjning och redo för sängen. Ja, om man då tillfälligt glömmer bort arbetet ;)

Uppdatering av hårfunderingar.

För tillfället har jag ingen aning om vad jag ska göra med mitt hår. Det känns väldigt tråkigt för tillfället, så ska ringa min frisör inom kort. Senast jag klippte mig var för snart 8 veckor sedan, den 25 mars, och topparna är så slitna att det inte är klokt. Och färgen har jag inte den minsta aning om vad jag ska göra med. Helst vill jag fixa såkallad dip dye och låta topparna se ut som att jag av misstag doppade dem i någon stark färg, men jag vet att föräldrarna kommer få spel isf.
Riktigt sugen! Speciellt med tanke på att jag kan springa ner till Ica Borgen på mindre än fem minuter och köpa hårfärg och sedan fixa det själv. Men om jag utesluter starka färger? Toppa håret, antagligen köra på att bleka lite eller bara slinga håret i randoma bruna eller ljusa slingor.
Nu, städning. Sedan, gymmet och avsluta research project filmen. Jävla film.

Inside man, nya kläder, nagellack i orange och chokladpraliner.

Idag började vid halv tio, klev upp och gjorde mig iordning så snabbt som möjligt. Efter det gick jag på en lång shoppingtur inne i stan och köpte upp nästan ett helt studiebidrag hehe. Slutade i nya shorts, linne, en farfarströja som jag vill bo i, lite hårsnoddar och ett orangefärgat nagellack samt massor med armband.

Annars då? Jag sitter och tittar på Inside man, en favoritfilm sedan åratal tillbaka. Varje gång jag tittar på den så märker jag nya detaljer som jag missat tidigare; den är så komplex och hjärnskruvande men ändå rätt simpel och enkel att förstå. Fullständigt jävla klockren egentligen. Älskar så djupt, den gick till och med före en film med Jude Law i en av huvudrollerna och då är den starkt bra!
"You're a magnificant cunt." Har ni inte sett Inside Man, se den.

Skratta så mycket du vill, jag känner det inte.

En annan bild på håret, som kanske visar det lite tydligare. Eller inte.

Bröllopet gick bra, jag dog inte. Det var lite smärtsamt att pappa kunde stå där uppe och dra ett långt tal om hur mycket han älskar Inger och veta att han under dessa åren de känt varandra, aldrig tagit ut sin ilska på henne på samma sätt som mig eller Felix. Nej, han slår oss inte eller något i den stilen, det skulle han aldrig göra, men han är alltid så otrligt försiktig och snäll mot henne. När han sa att hon betyder allting för honom och att han älskar henne mest i världen så tvivlade jag inte en sekund på det. Men nu har jag en styvmamma och en styvsyster, en hel del fler släktingar och det är över. Grät lite i mitten men istället för att vara stolt som folket trodde så önskade jag mig bara bort från allting, att det inte hände. Jag slapp i alla fall överräcka ringarna så känner mig inte som världens största fake; bara en aning.
Annars var det rätt kul, släkten är hysterisk och hemsk och fräck och jag vet inte vad. Håkan, Ingers bror, var min bordsherre och vi skrattade flera gånger så att vi fick gå ifrån bordet för att hämta andan. Sjuke fan säger jag bara. Håkans son var som sagt inte fel att titta på och det var mysigt att träffa min syster igen tillsammans med hennes kille, de är jättesöta tillsammans. Pappa såg också väldigt glad ut tillsammans med Inger så jag får stå ut.
Nu då? Ska tvinga mig upp tidigt imorgon, ska ut på en lång shoppingtur med min bror, försöka koncentrera på saker som är oväsentliga och gå långa rundor. Idag blev det ingen träning alls och jättemycket mat. Har lust att spy, så äckligt. Men om jag går en del imorgon och håller matintaget mindre än vanligt så kanske jag inte känner mig så uppsvälld till söndag.
Nu ska jag sluta skriva otroligt onödiga saker här och gå och lägga mig. Godnatt!

The testosterone drives me wild.

Okej. Stay calm and die.
Min nya styvmamma har en bror som har en son som är fullständigt... Obeskrivlig. Jag vet inte om det är PMSen eller faktumet att jag inte haft en kille på ett bra tag, men jag har inte kunnat hålla blicken borta. Döda mig? Han blinkar dessutom. Liksom, rätt tydligt, men inte bara åt mig utan åt alla. Fan vad jag önskar att det vore åt mig personligen.

JAG BÖRJAR BLI SJUK. Sjuk efter testosteron. Skjut mig.

Hjälp.

Är så nervös att det känns som om jag är på väg till min egen begravning. Mår illa jätteilla. Och nu hämtar dem mig strax. Varför sa jag inte bara nej när jag väl kunde? Äh. Jag klarar detta. Typ.

Det regnar - är det ett tecken?

Om ungefär 20 minuter blir jag upphämtad av farmor och farfar för att åka ner till Malmö och bröllopet. Det började precis regna och jag blir mer och mer nervös hela tiden. Något pappa inte nämnt tidigare är att jag måste gå runt och mingla och låtsas tycka om allting med Ingers släkt, för tydligen dög inte ett litet bröllop, utan han ville prompt ha med hela släkten denna gången. När mamma och pappa gifte sig så var jag en liten sjuåring med våfflat hår och tandlöst leende och min bror var en smal älgkalv med tunt, ljust barnhår (typ som dunet på kycklingar). Är redan trött på spektaklet - tydligen så måste jag underhålla Ingers brors dotter hela dagen för att hon är i min ålder och såklart så förväntar sig alla att vi ska komma underbart överens. Ärligt talat så hoppas jag bara att jag slipper sitta bredvid henne eller någon annan främling.
Det är en helt annan grej att se fina kungliga bröllop på internet och veta att man själv inte är det minsta inblandad, än att plötsligt vara tvungen att få en styvmamma. Är det inte konstigt att både farmor och farfar är så intelligenta, medan deras ena son är helt pantad? Antar att all IQ gick till min farbror.


Halvt inbakad waterfallfläta i luggen och till det ljust skimrande ögonskuggor i persiko, rosa och lite guld. Jeans (eftersom det regnar så fint), ett ljusrosa linne och mina mockastövletter från Vagabond. Lite festligt ändå?

Diktanalys kombinerat med planeterna.


HAHA JAG DÖR.

Summering.

Ingen träning idag, blev vilodag eftersom både ryggen och benen gör ont för tillfället. Känns som att jag av misstag hamnat i slagsmål med en bulldog eller något i den stilen, så ska sova snart. Hörs imorgon istället!

Alldeles strax.

Snart färdig med Research Project. Går lite trögt för tillfället, bibliografin är tråkigast i världen, men det är bara att bita ihop!

Kemin får klockan att ticka snabbare.

Ska snart skicka in kemiuppsatsen. Den duger. Precis över 1000 ord och jag minns inte vad gränsen låg på, däremot, så jag hoppas bara att hon inte sagt något speciellt som gräns för isåfall... Ja, då är jag liite körd. Nåja, hade kunnat vara värre.
Imorgon då? Imorgon blir det att vakna hyfsat tidigt (vid, typ, 7! Hjälp?) och därefter ta sig till skolan och hoppas på att överleva franskan. Svenskan och matten oroar mig inte mycket, men den där artikeln vi ska skriva.

Letade efter en passande tumblrbild, men har bara 55 minuter på mig att avsluta in text citationen på essayen innan jag är dödens, så måste stressa lite. Blir lite kul imorgon istället kanske. PUSS!

Stupid persons make stupid remarks.

Or, so I've heard.

Iaf! Jag har inga roliga bilder från idag, jag har inegn tid att skriva här, jag har en uppsats som snart ska vara inskickad och jag har en hel del småändringar att fixa. Drar till ridningen om 13 minuter och har skön träningsvärk i vaderna. Ska bli urmysigt att rida Sammie idag, mest för att koppla bort alla tankar. Inte för att det är något fel på att cykla, men oj vad jag njöt av förra ridlektionen! Hoppas idag blir lika skön.

Jag lär mig relevanta saker på mattelektionerna.

Det här är ett fjädermoln!

Amatöregobilder for the win.


Our Lady Peace - Innocent ♥

Längesedan jag försökte posa inför en kamera så bilderna varierade lite i utbudet, bjuder på två... Hyfsat normala. Har ungefär en kvart kvar att spendera på ytterst viktiga saker (aka tumblr) innan jag borde börja bege mig mot skolan. Börjar med engelska, sedan lunch, kemi, matte och idrott. Inte så jobbigt med andra ord! Eller, det beror helt på om jag hänger med i kemin idag eller inte.

Enkel cardio.


Den här kör jag ibland, de gånger jag inte orkar ut till gymmet. Den är jäkligt enkel och bränner säkert inte mer än 100 kalorier för man känner sig inte tröttare än efter tio minuter jogging/cykling/crosstrainer/whateverthefuckyoudo, men jag brukar utmana mig med hur många gånger jag orkar tvinga mig själv med att upprepa proceduren.
Idag; tre gånger. Är rätt sugen på att ta en sväng med cykeln nu också och kylas ner lite i den sköna kvällen innan jag hoppar in i duschen och sedan går och lägger mig, men kan inte bestämma mig.
Tror jag ska skapa en träningskategori för bloggen också; ju mer jag påminner mig desto bättre. Risken finns att folk tröttnar ännu mer än dem redan gjort på mig. Oh well, man kan inte göra alla nöjda!

Hämnas på Sara.

Såg att fröken Sigurdson postat en ytterst charmig bild på mig på sin blogg, så tänkte ta tillfället i ära att hämnas lite på henne. Hehe.
Annars då?
Inga läxor tills imorgon i princip. Har mått illa sedan jag kom hem och känt mig väldigt... Ofokuserad. Huvudet känns sådär lätt som när man druckit eller ätit för lite, i princip, trots att jag både ätit och druckit ordentligt idag. Bestämde mig för att inte gymma idag utan köra lite cardio här hemma eftersom mamma är på HIFs match med Christer och därefter läsa lite ytterligare ur Twilightboken. Call it a day efter det, för ärligt talat känner jag mig inte riktigt fit for fight längre.
Fick en plötslig längtan efter att ha en Line vid min sida som skojar om att Twilight är dassapapper. Inte för att hon skojar om det direkt, men ändå. Saknar min bro :(

Sol.Sitter i solen utanför skolan med Sara och är inne på tumblr, rätt chill ändå. Har snart engelska och därefter IT, sedan är skoldagen över. Ska faktiskt bli rätt skönt att komma hem tidigt och dra iväg till gymmet tidigt. Har suttit och ventilerat med Sara ute i gräset och har övertalat henne att jag inte svälter mig själv, hehe, trots att jag inte åt rabarberpaj igår. Är rätt sugen på den nu faktiskt, men vad kan man göra?

Omg...


Kan-inte-sluta-titta. Omg. Omg. Hypnotiserande?

Mobilblogg från balkongen.

Helt sjukt hur varmt det är idag! Har legat i över en timme i solen och jag njuuter. Läste ut "The Queen of new Beginnings" igår och den var över förväntan, men nu får jag nöja mig med en tummad twilightbok att läsa för jag har inget oläst. Akademibokhandeln snart kanske? Eller födelsedag, och få en trave böcker gratis? Vore inte helt fel. Senare bär det av till gymmet och ikväll spenderas med plugg och städning till min stora förtjusning. Lite sarkasm där på slutet kanske, men jag lyckades i alla fall få det värsta överstökat under torsdagen och fredagen. Bara finslipning på kemiuppsatsen, lite humanities och kanske lite svenska. Rätt chill ändå! Tillbaka till solen, busy single här ju!

Det är rätt kul att vara ett hopplöst fall.


Stötte på denna låten fast i Dubstep remix på tumblr nyss. Trodde jag skulle dö.
Har lyssnat lite smått på henne enda sedan jag hörde hennes första hit, Starry Eyed, och hjälp, kommer nog lyssna sönder denna låten nu.

Har jag blivit länkad?

Ett random raise av läsare och kommentarer, skoj! Inte för att jag vet varför, men ändå!

Just nu kokar jag makaroner (fullkorn till mig, hehe) med min bror och han tar ytterst klockrena bilder på mig. Kommer dyka upp på bloggen kan jag lova, för somliga är helt underbara!
(Ni kommer förstå när jag postar dem...)

This is so not happening.

Ska bara skriva källorna också. Och så börjar word hänga sig.

Ber till gud jag inte tror på att det ska antingen sparas automatiskt eller att word ska börja svara igen. SNÄLLA!

The making of ammonia in industry.

Har jobbat i 82 minuter (enligt word, antagligen typ 30 minuter annars... hehe) på min kemiuppsats som snart är färdig, har en bra bit över 600 ord så jag är nöjd, när jag inser att jag sitter och läser om ancient Egyptian religion. Typiskt! Skulle skriva om "historical aspects" och så nämns Amun och så bara "råkar" jag trycka där eftersom jag känner igen namnet och BANG - historielektion via wikipedia.

Men jag älskar Egyptens religion, jag tror det är den enda religionen jag faktiskt intresserat mig för; vilken religion utom denna har en lika cool dödsgud som Anubis? (som jag förövrigt har en söt staty av hemma hos pappa. Win?)
Tror jag har fått denna genen från min farbror som var i Egypten och grävde under flera år. Vill ni höra två kuliga historior om det?
Bra.
Ett. Han försökte ta hem en skorpion i ett smörpaket på flygplanet. Det gick inte så bra, den dog efter halva vägen.
Två. Han tog med sig hem en döskalle från någon människa som legat begravd där borta och han döpte den till någonting roligt som jag inte kan komma ihåg. Den står i hans bokhylla. Jag ska få den när jag flyttar hemifrån bara för att jag är intresserad av ämnet.

Okej, tillbaka till kemin. Önskar nästan att jag vore i skolan för tillfället och slapp läsa kemi hela tiden, men mår fortfarande pytonilla så man tar vad man har. Efter detta blir det en bilduppsats och därefter ska jag slipa på research project. Är jag flitig idag? (Så, nu har jag skrivit av mig om ingenting i några minuter och kan äntligen fokusera igen. Tror jag.)

Allting handlar inte om dig.


Har varit inne på tumblr för mycket idag (vilket syns på alla bilder, hehe) och så hittade jag denna för några timmar sedan. Den rose peaceringen...
DET är min förlovningsring, det.

Hehe....

Sekunden efter jag skrev att jag antagligen är lite "besatt" så hittar jag den här bilden.
Ska jag ta det som ett tecken - jag är inte obsessed?

Kanske lite besatt ändå.

Har haft ont i ena vaden i några dagar så tog min första vilodag på över en vecka. Har känt mig rejält äcklad av mat hela dagen, för att inte säga de senaste dagarna, och mår illa efter lasagnen. Kan inte tänka på något annat just nu. Smal, smal, smal. Och så har jag snart läst ut en till bok, så jag börjar starkt misstänka att jag är galen.


Tjugofem bokstäver.

Jag har 5 A, 4 L, 2 I, 4 S, 3 O, 3 N, 1 K, 1 R, 1 Z och 1 Y i mitt namn.

Jag koncentrerar mig jättebra på franskalektionen, jadå.
Alison Ilona Karlsson Szalay. (låter lagom fint med Karlsson i mitten... Hehe!)
25 bokstäver. High five!

Deal with it!
Haha!

En bra morgon, en bra låt, en bra dag.

Tina's losing faith in what she knows
Hates her music 
Hates all of her clothes 
Thinks of surgery and a new nose 
Every calorie is a war 

And while she wishes she was a dancer
And that she'd never heard of cancer
She wishes God would give her some answers
And make her feel beautiful

I remember feeling low
And I remember losing hope
And I remember all the feelings and the day they stopped

Idag är det en bra dag. Den började med en bra morgon eftersom jag lyssnade på en bra låt när jag åt en bra frukost och läste en bra bok. Nu väntar en (förhoppningsvis) bra skoldag, en bra kväll, en hel del bra händelser och bra nyheter.
Btw, grattis Sara (;
En bra dag med andra ord.

Lite såhär jag känner mig idag? WOH!

And I'm glad that I'm not your type.


Fan va vackra tjejer man hittar på tumblr idag! Inte alls avundsjuk, hehe!

Huxley.

Läste ut Brave New World för några minuter sedan (äntligen!) och ligger just nu i min nyrenoverade säng med en annan bok, tack och lov så är denna mer anpassad för tjejer i min ålder - sweet! Planerar att läsa tills jag somnar eller att arbeta med mitt research project; men det lutar starkt mot boken. Behöver något som är raka motsatsen till Brave New World - enkelt och okomplicerat. Hej chic-lit!

Jag är vansinnigt sugen på godis. Speciellt den salte fisken i mitten.

Josh Duhamel.


Såg på den här snyggingen igår i filmen "Life as we know it". Tyckte den var rätt bra, kanske bara för att han var med?

Och idag då? Har börjat återfå lusten att blogga och i princip skriva ner vardagen så att man kan titta tillbaka på det och skratta åt alla lustigheter. Idag har jag snart läst ut engelskaboken eftersom jag lovat mig själv, dyrt och heligt, att inte läsa någon annan bok innan jag är färdig med den. Har två stycken som jag påbörjat som verkar så satans bra, så stressar lite hehe. Jag har solat och försökt jämna ut bonnabrännan lite; det går sådär. Ryggen är härligt vit i kontrast till armarna som faktiskt (!) börjat få färg nu. Känner mig chockad!
Och snart bär det av till SATS för att göra av med omeletten, mackan och ägget jag käkat idag. Eller nåt. Har börjat känna mig som en kaloriräknare de senaste dagarna, igår köpte jag sorbet istället för vanlig glass bara för att jag läst någonstans att det har mindre kalorier. Besatt, någon?

Hörs!

Första gången på länge.

Har inte haft bonnabränna sedan jag var barn, men nu har jag lyckats få det. Känner mig riktigt läcker i det, gr!
(Notera ironin.)

RSS 2.0