Kanske lite besatt ändå.

Har haft ont i ena vaden i några dagar så tog min första vilodag på över en vecka. Har känt mig rejält äcklad av mat hela dagen, för att inte säga de senaste dagarna, och mår illa efter lasagnen. Kan inte tänka på något annat just nu. Smal, smal, smal. Och så har jag snart läst ut en till bok, så jag börjar starkt misstänka att jag är galen.


Kommentarer
Postat av: Sara

Älskade du, du måste ju förstå att du är så himla fin. Du måste ju förstå det! Gör inte det här på fel sätt nu, darling.

2011-05-04 @ 20:53:59
URL: http://sigurdsonsara.wordpress.com
Postat av: julia kamppfff

AHHHH underbara människaaa! du är så vacker at det inte e sant och din kropp e helt perfekt! Du har snyggaste kurvorna precis som mig själv! inga av dom tjejerna är snygga verkligen inte så sträva inte mot det! jag ber dig älsk du är helt perfekt som du e glöm inte det!

<3 <3 <3

2011-05-04 @ 23:08:04
URL: http://juliesta.myshowroom.se
Postat av: Julia kamppfff

UNDERBARASTE MÄNNISKA!! du är så himla vacker som du e! Du har perfekta kroppen med perfekta kurvorna och det finns inte en enda grej som måste förändras på dig älsk! Inga av de tjejerna på bilderna är ens snygga , glöm bort att behöva hetsa dig själv och din kropp för då kommer du må så jävla dåligt!

Jag vet att inga ord kan ändra så som du känner men du ska veta att du är helt perfekt och jag skulle hellre vilja se dig i bikini än några av dom tjejerna på bilderna!

Va inte dum nu och älska dig själv hjärtat!

DU ÄR PERFEKT!

<3 <3 <3

2011-05-04 @ 23:13:05
URL: http://juliesta.myshowroom.se
Postat av: julia kamppfff

visste inte om några av kommentarerna publicerades så jag skrev till dig 2 gånger :P

2011-05-04 @ 23:13:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0