Kort förklaring.

Dagen: Chill. Alla läxor är avklarade, har fyra lektioner imorgon och hade bara tre idag. Har blivit två centimeter längre (haha jag vet, jag vet, ska sluta tjata. Snart.), har sovit och nu laddar jag ner ett gäng filmer. Har precis tankat ner 500 days of summer, så ska kika på den. PUSS!
Den verkar rätt kul om jag får säga det själv.. Haha!

Bara en centimeter kvar.

Herregud.

Jag har växt 2 cm på ett år. Två centimeter.

En centimeter till så är jag 1.60.
JUBEL!

Feels great. Awesome till och med.

Vardagslugn.

Känner mig som världens nörd för tillfället; på ena datorn har jag tre filmer som laddas ner för fullt och på den andre sitter jag och skriver nu, annars i full färd med att memorera min presentation tills imorgon. Barn i Tyskland, inte alltför tråkigt ämne med tanke på att jag alltid älskat Dennis Gansels filmer, och dels är Max Riemelt som spelar huvudrollen i min största källa inte helt fel att titta på.

Annars då? Utvecklingssamtalet gick bra och omdömena var inte helt fel. Träffade två gamla klasskamrater efter att vi slutat vilket var skoj, slutade vid 12 vilket även gäller imorgon. Alla läxor är omhändertagna dessutom så känner mig ovanligt lugn - jag har inget skolarbete att göra, förutom att lära mig presentationen.
Nu, tillbaka till Max. Mums.

Alpha, Beta, Gamma, Delta, Epsilon...

Känns rätt kul att klasserna i min förra skola var döpta efter det grekiska systemet för nu har jag stött på orden både i engelska och matte.
Idag vaknade jag senare än jag tänkt, efter över 9 timmars sömn, och kände mig utvilad. Har inte sovit hela natten men betydligt mer än förra natten i alla fall! Dessutom rider jag ikväll så då kommer jag vara utmattad när jag väl trillar i säng.
Hann inte föna hela håret i morse utan fick cykla med det halvblött; det torkade på vägen. Känns supermjukt efter lite för mycket balsam och nästan inget hårspray. Ska nog köra inpackning till helgen så det får hämta sig lite efter blekningen i fredags.

Kvällsfunderingar.

Lång skoldag idag, började halv nio och slutade halv fem så 8 timmar i skolan totalt. Ska nog lägga mig hyfsat tidigt idag för jag känner mig sömnig och lite extra sömn har aldrig skadat. Men först ska jag käka lite fil med flingor och läsa något lite lagom smörigt.
Imorgon är det äntligen ridning! Det var länge sedan; förra veckan hade vi teori och gången innan dess var jag sjuk. Har saknat det, den där längtande känslan när det kittlar under huden är där igen och jag tror fan att jag hade kunnat rida två timmar nu, trots tröttheten. Fast sedan brukar jag inte ha problem med att orka rida.

Student room men inga läxor.


Sitter i Student room och pratar med de äldre eleverna om vilken svenska jag ska välja. Vill verkligen ha Svenska Litteratur men det får vi inte ha; trots att det är bäst. Hoppas det funkar!

Spenderar dagen med förvirring.Lägenheten är fin, Malmö är fint, pappa är lycklig. Han fortsätter nämna att IB finns där nere också.

Och jag förstår inte varför jag kämpar emot.

I just miss you sometimes, when I stop and think.


·- You want too much. You expect too much. And then when your hero disappoints you, your poor little heart gets crushed.
- So what's the alternative? To expect nothing, to want nothing, like you?

Dagens största problem är väldigt litet.

Tittade nyss på det näst näst sista avsnittet av den där jäkla serien jag laddat ner. Med andra ord; det är 2 avsnitt kvar. En väldigt chockerande händelse avslutade ett av avsnitten jag såg för några minuter sen, och i boken jag läser håller människor på att dö. Känner mig inte alls lite tyngd av det och får lite klump i magen? Har aldrig ens tänkt tanken, att sådana situationer finns (om även bara fiktionella), och jag tror de flesta blir lite skakiga när de läser/tittar på någonting som utsätter tankarna för det. Borde verkligen sova, men vet att det dröjer ett tag ifall jag enbart ligger i sängen, så klickade in på tumblr som alltid och fnissade lite åt bilder. Smått barbariskt att först sitta tårögd över en katastrof, för att sedan skratta åt något helt obetydelsefullt...
Nåväl; klassiska ryck från ytterligare en tonårstjej.
Så nu när jag rensat skallen på tankar för tillfället ska jag stänga datorn och lägga mig. Godnatt!

Detta inlägget har ingen rubrik.

Läcker? Jotack!
Har studiedag imorgon vilket hyllas starkt! Ska dels till Len Hud och beställa tid för ansiktsbehandling och dels köpa hem nytt shampo och balsam till håret imorgon; inga stora uppgifter med andra ord. På tisdag har jag prov i både matte och kemi vilket inte är fullt lika härligt, men bättre att få det överstökat direkt.

Börjar förstå konceptet ironi.

Cyklade till skolan imorse och kände mig hyfsat okej, först när jag kom fram märkte jag att jag var hur varm som helst. Det höll i sig rätt duktigt under engelskalektionen och till sist cyklade jag hem igen. Tog tempen. 39 graders feber. Kanske inte precis det man hoppas på och önskar sig, men mamma är glad att slippa köra ut mig till ridningen och kylan ikväll så fail för mig och win för henne haha! Så basically, det jag gjort idag: Sovit.
Och nu ska jag sova lite till innan kvällsmaten blir färdig. Sovgott!
(Märkte ni? Hyfsat positivt inlägg. Kanske är våren som börjar kicka in sin optimism i mig igen. Håll tummarna för det för det vore så skönt! :D)

You say that you will but you won't.

Sitter i vårt lilla studeringsrum på ISH och försöker samla tillräckligt med energi för att göra morgondagens läxor i kemi och matte men det går inte vidare bra. Stannade uppe till runt fyra igår vilket inte var det smartaste valet men jag kände mig rätt levande efteråt, jag brukar aldrig göra såna dumheter men igår så blev det så. Kunde inte sluta titta på en jäkla serie jag laddat ner, och som alltid när jag får nys om någonting nytt så blev jag fullständigt besatt.


Charlie Hunnam är läcker. Kanske är det därför jag inte kan sluta glo?

Tröstäter lite.

Mums, Milkachoklad ett på natten när man ska upp sju imorgon och nerladdade bögserier. Underbart!

Det är en konst.

Min mamma är bra och dålig, pågrund av olika anledningar, precis som alla människor är. Men idag är hon bra, riktigt bra. Hon har varit bortrest i en vecka och vi har knappt kunnat prata, och imorgon får pappa nycklarna. Hon vet nästan ingenting om situationen, och ändå märker hon att det trycker mig och frågar om jag kan sova ensam eller om jag vill sova hos henne. Om det inte varit för att hon snarkat ännu högre än mig hade jag nog sagt ja.

"You're such a twat."

Japan.

Jag har aldrig varit i närheten av Japan och jag vet ingenting om landet, personerna som bor där, platserna. Men efter att ha sett nyheterna gör det ont i mig ändå. Alla människor, som just nu är fastklämda och dör. Som drunknat. Som omkommit de senaste dagarna, medan jag har gjort vad? Ingenting av värde.
Det enda ord jag tycker passar in är förödelse. Så många människor, så mycket känslor, så många förhoppningar, drömmar, så mycket arbete och ansträngningar, så mycket framtid. Allting är förstört.

Put the chairs on the tables Mondays and Thursdays, please.


Är makalöst godissugen, speciellt eftersom jag inte tog mig tid att äta frukost denna morgonen; jag spenderade den tiden med att platta håret. Inte för att det blev en stor skillnad men det är fredag och ikväll kanske det bär av till Danmark för att fira Pontus. Kan bli riktigt kul, speciellt med tanke på att jag nästan aldrig träffat Pontus som är så jäkla rolig!

Annars stannar jag och Elin, min numera i princip halvsyster, hemma hos min mamma och har filmkväll/natt med skräpmat, tusentals filmer och en hel del att ta igen. Vi har inte träffats på flera månader så ska bli härligt!

Klyftpotatis till måne idag.

Det är ett tag sedan jag bloggade sist och faktum är att jag saknar det lite. Så fort jag läser någon annans blogg får jag lust att uppdatera själv och när jag väl tryckt upp sidan och skrivit lite på ett utkast slår det mig att nej; jag har ju slutat blogga. Känns duktigt att jag inte ens kan hålla mig ifrån bloggen som jag lovat mig så desperat.

Precis innan jag slutade blogga hade jag problem med att uppdatera glada saker och jag tyckte bara att bloggen drog ner mig. Som ett sätt att förklara för de få läsare jag hade att "Hej jag mår inte bra idag, tyck synd om mig" och det blev lite av en vana att skriva sånt, trots att jag inte blev ett dugg gladare för det.
Men nu är jag här igen.
Måste vara tjugonde gången jag börjar om här men jag gillar det. Kommer säkerligen inte uppdatera lika ofta som tidigare (eller ja, mina tidigare försök till många uppdateringar) och det kommer säkerligen inte vara vidare intressant men det har det aldrig varit heller.

Om det fortfarande är någon här och tittar in ibland och ser detta; stort grattis. Du är min i princip enda läsare.

Nu ska jag hoppa in i duschen, tvätta håret och vänta på att datorn ska ladda ner en serie jag jobbat på i snart ett dygn. Det är någon amerikansk bögserie som jag varit nyfiken på i åratal och nu har jag äntligen börjat närma mig att se den. Håller er uppdaterade!

RSS 2.0