Quick update;


Fina töser! (snodde bilden från Saras blogg. Fy fasiken va badass!)

Är trött efter en hel del tränande idag och ska snart ut på en lång promenad. Har lyckats bränna mina annars kritvita axlar till en persikoröd färg, ser inte klokt ut, men det räknas väl ändå som färg? Sitter och lyssnar igenom Tom Milsoms låtar medan jag laddar ner musik och jobbar på mitt research project. Känns som en lagom normal lördag för en person i min ålder, eller vad tycker ni? Patetiskt hehe.

And all the songs he played this morning
Were about people like me
Who he'd fallen for or slept with
Or had gotten drunk and slept with just like me

And I know I'm not that great
And there are things about you that I hate
And I know that I'm annoying too
But mostly when I think of you
I feel like I am someone who is irritating, people-hating
Just another drunken lover even if I'm not

Your hair is multicoloured and your eyes are all bloodshot
And I wish that I was special just like you
But I'm not, but I'm not

It moves unscientifically.

Love never came to me
It moves unscientifically
And now you're trapped and I can find
A reason now to ask you one more time

Har faktiskt lust att skriva någonting för tillfället, men svenskaläraren pratar bort all tid. Win?

Who is the lamb and who is the knife?

Samlar musik till min film i research project. Herrejävlar, har hittat några låtar som jag inte kan sluta lyssna på - håller på att bli tokig.
Dessutom har jag insett att jag har en humleodling under mitt fönster! Fick besök av ett par humlor innan jag stängde fönstret, haha.

Blöö.

Är det okej att inte låta någon hoppa på ett tåg? Räknas det som kidnappning? Typiskt.


Line är här. Line är här.

Line är här. Line är här. Line är här. Fattar ni?

Har saknat henne så galet. Äntligen.
(SMYGBILD.)
Ser ni henne? Hehe. Hon är här.

Det är en annan ondska.

Jag har börjat bli hungrig nu. Lunch om över två timmar däremot... Hjälp?

Och vem bryr sig egentligen om svenskalektioner?

Såhär fin är jag idag.
Sara sa att jag ska skriva något om henne, så därför gör jag inte det. Hehe!
Om en dag kommer Line. Line och lov, Line och lov. L upphöjt till två. Får lust att skjuta lite raketer eller jubla så högt jag kan. Jag kan inte väntaa!

Påskpyntat mig själv, omedvetet.

Köpte ett nytt nagellack idag, ljus gult, och målade på det. Insåg dock att det skimrar lite så det liknar guld, och när jag visar det för mamma så skrattar hon högt.
"Jag trodde inte du tyckte att påsken var något annat än kommersiellt skräp? Har du pyntat dig själv?"

Nu är jag officiellt fit for fight inför påsken med andra ord. Bring on the påskägg!

Basic info om idag.

Fick skjuts till skolan; score. Gjorde ett snabbt test på Afrikas länder, gick bra, gjorde därefter ett kemiprov som gick betydligt bättre än jag trodde att det gjorde. Bilden gick hyfsat snabbt, lunchen var intressant, matten var åtminstone godkänd och engelskan gick hyfsat snabbt.
Men nyss fick dagen en vändning - utan provocering har mamma köpt nya converse till mig! Blev jäkligt lycklig eftersom babyrosa converse alltid har varit mina favoritskor. Funderar på att köpa ett par svarta eller vita senare, men babyrosa är mina standard.

Lånar bild från lilla Sara, så glada var vi innan vi fick tillbaka matten! Haha efter en intressant lunchrast med andra ord... ;)

Superman.

Har lärt mig kemin och afrikas länder på en och en halv timme. Nu är huvudet rätt dött och jag vill bara sova, sova, sova. Ska upp extra tidigt imorgon och repetera en gång vid frukosten så jag kommer ihåg allting dessutom, jag hoppas så starkt att minnet inte sviker imorgon för isåfall går det inte vidare bra. Har inte hunnit läsa kapitlen i engelskaboken eller svenskahäftet, men jag gör det på lunchrasten imorgon.
Känner mig som superman ibland, det gör man när man går på IB och lyckas få ihop allt arbete man har att göra på en kort och väl utnyttjad tid. Slår vad om att alla Ish elever har känt sig allsmäktig ibland när arbetet flutit på - har jag rätt eller har jag rätt?

Nåja. Nu ska jag sluta slänga tid på att skriva randoma saker här och istället spendera dem med att sova djupt. Upp tidigt imorgon men tvättade håret under kvällen så slipper bry mig om det imorgon bitti, thumbs up!

Och ännu fler thumbs up för att min musa, min norrlänning, kommer ner till helgen. Halv två på lördag ungefär, och jag kan inte vääänta. Lov och Line, är det L upphöjt till två? För mycket MATTE! I love IB. Hehe.

Att samla en burk av drömmar och du ligger överst.

Jag kan inte slappna av. Vet inte vad det är, men huvudet går som ett kugghjul utan att göra någon nytta. Stressad men utan att veta varför, liksom, och tror det är eftersom jag är ensam hemma i en lägenhet där ingen annan har varit i ungefär en vecka nu och eftersom jag såg en skräckfilm innan om inbrottstjuvar. Inte smart.

För övrigt känner jag mig väldigt ensam i lägenheten. Den har aldrig känts så stor som nu. Känner mig nästan rädd, men jag vet inte för vad. Kanske börjar bli lite paranoid?


Lol?

Get over here.

Here I go again; I told myself not to.

Var så bestämd, att ha lägenheten för mig själv och kunna vara ensam i några dagar. Inga krav, inget prat, ingenting. Och nu är jag i bilen på väg till malmö. Vad hände med min viljestyrka? Har lust att göra en blandning av kräka och gråta, men tror att jag går till entre istället och shoppar lite när vi är framme. Kommer antagligen inte blogga något under helgen, puss

I hope it's a puppy.

Stanna här eller åka? Ensam eller fast i Malmö? Trodde aldrig att jag skulle säga detta men jag vill hoppa på ettan och åka till Raus. Hur konstigt är inte det, med tanke på alla idioter som tar den bussen hela tiden, mig inkluderad? Hej jag är förvirrad, oh yes!

Lite såhär förvirrad är jag just nu, förutom att jag inte är gravid.
Kanske borde ha tagit en bild som är relevant istället men... Denna är ju så fin!

Badass.

Älskade IB. Har precis läst ett par kapitel i A Brave New World, gjort kemiläxan och nu funderar jag direkt på vilken läxa jag har glömt.

Skoldag.


Försöker lämna gårdagens tubulens bakom mig, det går hyfsat. Sysselsätter mig med research project, engelska och läsning vilket fungerar. Söt katt va?

Dudududududududududu... Rage.

1271 ord på Research Project hittills.
Fan. Känns nästan som att jag kommer klara mig ur detta levande! Ja, tills jag tänker på själva filmen såklart... Har inte ens börjat.
Nåja, jag har laddat ner, jag menar samlat fakta och research till det mesta och ska börja filma mig själv någon dag för att få dem få klipp jag behöver med mig själv i. Börjar tycka att detta var min dummaste idé hittills. Jag är egentligen inte kameraskygg, det är mer som jag gör mig till och tramsar för att slippa hamna på bilder, men när någon ber mig att faktiskt ta kameror på allvar så blir jag tramsig igen. Det går inte att vara seriös när någon står och dokumenterar vartenda rörelse man gör; speciellt inte när man känner sig lite fnissig. Eller mycket.
Känns som att jag kommer få göra 20 retakes på varje scen.

Låt oss hoppas att jag inte är så fjollig som jag var när den bilden togs... Isåfall kommer min film sluta som en videoblogg av Amandavardet ):

Kameran var större än mitt huvud.

Häromdagen gick jag och min bror ut med vars en av hans stora kameror för att ta lite bilder, inte någon speciell tanke bakom det alls. Tog lite amatörbilder och låtsades vara värsta proffset, var faktiskt riktigt roande.

Leave me, the truth will only kill me.

And so you say you'll see me later
When you know you won't see me again

Please before you let go of me
Take me one more time
Appease me, tell me that you love me
That you haven't gone and changed your mind

One more bad excuse
Before you turn me lose
Give me something to remember you by
Couldn't you offer me
A little dishonesty
Promise me you'll try
You'll lie to me

O.M.G.

Jag insåg precis att Meagan Good är med i både The Unborn och One Missed Call.

Tjejen till höger. Holy fucking fuckfuck! Mind bloooow?

Se aldrig på "A serbian film".

Herrejävlar, nej, se aldrig, aldrig på "A serbian film". Ingenting bra kommer från den filmen. Den är hur svinig som helst, jag har lust att spy. Fy fan va obehaglig den är. Pornografi och blod kombinerat med barn och sprit. Jag har sett många skräckfilmer och jag älskar känslan när man blir riktigt skrämd och ryser och ligger vaken långt in på natten, men den här är inte läskig. Den är SJUK och den är ÄCKLIG och förvriden och fel.

En scen, då  en tjej sitter i mitten av ett rum. Hon är blodig, för dem har dragit ut alla hennes tänder med en tång och hon lider och blöder. En man går fram och kör in kuken i munnen på henne och utför oralsex på henne, och efter ett tag håller han för hennes näsa och kväver henne. Sedan lämnar han henne död, naken, i rummet. Personen som kom på detta borde spännas fast? Jag förstår budskapet; folk nuförtiden kan se vad som helst på film och acceptera det, och därför vill dem chockera ännu mer, osv, för att ifrågasätta detta. Men att våldta en nyfödd. Någonstans får man dra gränsen.

Nej, nu ska jag se den sista fjärdedelen av filmen och sedan ladda ner något mindre läskigt, typ The Ring, The Grudge eller One Missed Call. Har alltid älskat dem tre och har hyrt dem säkert tjugo gånger. Lite patetiskt, men det har blivit lite av en tradition.

Filur.RSS 2.0