Framtida planer, budget, inbakat, kemi, historia.

Letade efter en cool bild att lägga upp. Behöver jag säga något?

Idag var en rätt fin dag. Det har regnat mest hela tiden, förutom när jag befunnit mig under tak såklart. Hade tre lektioner som var lika intressanta allihop, spenderade min eftermiddag med att titta på olika universitet som jag kan tänka mig att gå på och att lägga ihop en framtid till mig själv. I huvudet. Eller drömmarna, beror på hur man ser på det.
Räknade de pengar jag har sparat ihop hittills och som ligger i en kär DVDförpackning (wtf?) och funderade på hur mycket en enkelbiljett BORT kostar, och om jag skulle ha råd. Hade typ kommit till Helsingör om jag haft tur? Hehe.

Nu ska jag fläta håret som hastigast och försöka koppla av efter att ha gjort kemi och historialäxor. Inget komplicerat till min stora glädje!

Vi är av samma blod, du och jag.

Medan regnet öser ner utanför lägenheten sitter jag och tittar på universum. Har gåshud. Det känns som att se in i framtiden; om jag lyckas så långt. Ingenting annat är ett alternativ egentligen, jag ska lyckas. Det är mindre än två år tills dess. Redan nu kan jag maila dem och uttrycka intresse, se till att planera ett besök till våren eller sommaren, kontrollera de skolor som det står mellan. Om det blir den skolan det lutar mot så kommer jag gå ut med ett s.k. Bachelor of Arts Degree. "This degree prepares students for positions as professionals in business, banking, government service, the media, or in the arts." Det står jag nog ut med?

A picture says a thousand words.


Jag vill flytta hit!
Fatta hur mysigt?

Baksug.


Är fett sugen på att baka mina brownies. Inte dessa på bilden; men nästan. Jättejättesugen på att baka!

Engelska kl. 08.00 AM


Känner mig som en av kattungarna. Fast inte riktigt lika söt, och inte lika hårig.

We're going to be kickass good!


Tjalalala, jag och Sarorna kommer vara megabra på engelska och svenska när vi tar studenten. Lite halvdöda kommer vi vara, med all livsglädje utsugen ur våra kroppar och hjärnor, men en rejäl studentfest kan nog lösa det problemet. Nu ska jag fortsätta fokusera på matten, ett kilo äpplen kostar 15 kronor, mums!

Lust att skriva.

Nu drar min mes till storebror iväg till Malmö, och imorgon påbörjar han och pappa resan upp till Sundsvall, så det lär dröja till jul innan jag får träffa honom igen. Min lille mes.

Uppdatering!


Det är fullt möjligt att simma i sundet om jag ska vara ärlig; det är bara kallt i början innan man vant sig. Bilderna tagna igår, 1/8, och idag spenderades i Helsingör.

RSS 2.0