Ett stänk av 90-tal.


Hörde den idag, hundra år sedan sist?

Vägt mig.

Jag har tappat 3 kilo. 3 kilo. Fan va skönt det känns.

För tillfället.

Ska slänga på lite smink och ordentliga kläder innan jag går ner till stan. Ska köpa en våg så att jag kan hålla koll på vikten, försöka hitta ett par vita shorts och lite böcker inför resan. Idag sparar jag träningen till rätt sent; det är måndag och alla människor kommer komma till gymmet vid 4 och stanna til runt 7, har ingen större lust att vänta på maskinerna jag vill ha så lär sticka dit vid 8. Älskar att det är så nära!
Imorgon ska jag upp tidigare än idag, sov alldeles för länge (till 13.05, wops?), och gå ner till banken för att samla på mig myntrör. Ni vet såna pappersrör som man har i mynt i? Är en fenomenal myntsamlare efter att jag slutat köpa smågodis hela tiden och har inte hjärta att slänga bort skiten heller, så har samlat på mig över 350 kronor i enkronor bl.a. Dags att växla in dem nu så kan jag antingen shoppa upp dem innan, under eller efter Greklandresan!

Har 45 stycken femkronor. Fattar ni hur många det är? Jag kan inte hålla dem i en hand.
Nåja, personvåg var det! Är lite skraj med tanke på att jag ska väga mig ikväll och hoppas till Gud att jag har förlorat någonting i vikt. Om jag inte har gjort det så kväver jag någon, jag lovar!

Nervös tjej.

Idag.

Nu; Ut och springa, har rört mig alldeles för lite nu när jag varit förkyld så nu blir det hårdträning tills Grekland. Senare; Klippa håret - egentligen bara toppa det och dra i en inpackning för kvaliténs skull. Ikväll; fira gammal kompis som tar studenten.

Kan inte fatta att det faktiskt är sommarlov! Kanske, bara kanske, för att solen inte skiner längre? Tror det.

Jag erkänner.


Jag längtar.

Tjugosex grader i staden.

Det var längesedan jag bloggade. Är i Malmö sedan i fredags och sitter på mitt rum med fönsterna öppna mot gården; fan va fint här är. Spenderar dagarna med att springa, läsa, titta på film, sola, duscha, shoppa. Har snart läst ut Steven Kings bok "Det" och ska snart läsa "Papillon, Räddningens öar" av Henri Charrière. Men mest av allt längtar jag till Grekland den 23:e, kan inte tänka på någonting annat.

RSS 2.0