Se aldrig på "A serbian film".

Herrejävlar, nej, se aldrig, aldrig på "A serbian film". Ingenting bra kommer från den filmen. Den är hur svinig som helst, jag har lust att spy. Fy fan va obehaglig den är. Pornografi och blod kombinerat med barn och sprit. Jag har sett många skräckfilmer och jag älskar känslan när man blir riktigt skrämd och ryser och ligger vaken långt in på natten, men den här är inte läskig. Den är SJUK och den är ÄCKLIG och förvriden och fel.

En scen, då  en tjej sitter i mitten av ett rum. Hon är blodig, för dem har dragit ut alla hennes tänder med en tång och hon lider och blöder. En man går fram och kör in kuken i munnen på henne och utför oralsex på henne, och efter ett tag håller han för hennes näsa och kväver henne. Sedan lämnar han henne död, naken, i rummet. Personen som kom på detta borde spännas fast? Jag förstår budskapet; folk nuförtiden kan se vad som helst på film och acceptera det, och därför vill dem chockera ännu mer, osv, för att ifrågasätta detta. Men att våldta en nyfödd. Någonstans får man dra gränsen.

Nej, nu ska jag se den sista fjärdedelen av filmen och sedan ladda ner något mindre läskigt, typ The Ring, The Grudge eller One Missed Call. Har alltid älskat dem tre och har hyrt dem säkert tjugo gånger. Lite patetiskt, men det har blivit lite av en tradition.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0